websitetemplate.org - australiana
Velkommen til 2Google
 
 

Velkommen til 2Google

Start link til Google.dk - sign in øverst, yderst til højre - (herfra kan du  logge dig ind til nogle af Google forskellige produkter ved at klikke på   ikonet )
Se video om Google Instant ny måde at søge på - viser søgeresultaterne medens du skriver...


SE DIN GOOGLE KONTO- INDSTILLING (blandt andet skift password)
 Fra denne side kan du også oprette en ny google konto - du kan også se din google weboversigt - logge dig ind og se hele din historik.
Du har mulighed for at slette din GOOGLE HISTORIK (Slette de steder som google registerer du har besøgt)
For eksempel, hvis der er en hjemmeside du har besøgt som du ikke kan huske kan du finde den på weboversigten!!
Google Dashboard (Set hvad Google register om dig og du kan selv fravælge..)


Formål med hjemmesiden:
Hjemmesiden viser mest externe links, forklaringer og demoer i hvordan jeg syntes GOOGLE kan bruges. Mange af linkene er til google selv, som har nogle gode, let forståelige vejledninger. Men jeg har prøvet at samle de ting som jeg bruger på Google.
Det hele startede med jeg gik på et flex-kursus på VUC blandt andet om Google, så for ikke at det skulle gå i glemmebogen fandt jeg på at lave en hjemmeside om Google !
Da der er utrolig mange muligeheder og der kommer flere og flere til.
Der er ud over søgemaskinen, som er fantastisk god, efterhånden mange andre programmer tilknyttet, som alle er open source, som vi alle frit kan bruge.
JO MERE JEG SÆTTER MIG IND I GOOGLES PRODUKTER, SOM SNART HAR DE FLESTE PROGRAMMER FOR AT HÅNDTERE INTERNETTET, JO MERE ANVENDELIG SYNTES JEG GOOGLE ER! 
GOOGLE ER DIN SWEITSERKNIV TIL INTERNETTET!!!
Mange af linkene linker til engelsk tekst som du kan få oversat ved at bruge Google Translate (Klik på menupunkt i venstre side)
Du må meget gerne skrive i gæstebogen hvad du syntes om 2google, men vær venlig ikke at skrive Spam! (Jeg har lukket gæstebogen på grund af Spam!)

Internettet er kommet til at spille en større rolle i hverdagen for hver dag der går!.
Men det er vanskeligt at spå, især om fremtiden, som Storm Petersen sagde?. Kritikerne siger, hvad skal vi med det internet vi bliver ikke lykkeligere af det?
Til det er at sige uanset vores individuelle meninger er vores hverdag præget af at vi kan "håndtere" internettet som almindelig bruger.
Den tekniske udvikling kan ikke stoppes, internettet som medie er med til at gøre vores hverdag nemmere.
Tænk hvis jeg købte et software program i USA og ikke kunne betale med mit dankort via internettet??
Nogle arbejdsområder bliver i den kommende tid overflødige og andre nye vil komme til!!
Som almindelig bruger bliver jeg totalforviret over alle de gratis programmer der tilbydes til at håndtere vores internet behov til bare at kunne de mest almindelige, men nogle gange ligger der skjulte bindinger efter du har taget programmerne i brug!.

I stedet for at blive ved med at pendle på nettet efter programmer, vil jeg anbefale at  bruge Google Applikationer i videst muligt omfang. Dette skyldes at Google stiller programmerne gratis til rådighed for mig mod at der bliver indsat reklamer.
Googles applikationerner har en meget let forståelig brugerflade og online hjælpen er super.
Google blev oprindelig skabt som en søgemaskine i 1997 da 2 studerende ved Stanford University Sergey Brin og Larry Page da de fik en smart ide!. Ideen har efterhånden udviklet sig til meget mere må jeg side, prøv at søge ordet "Google" så får fås 2,83 milliarder søgeresultater?

Jeg starter med at bruge Googles Chrome (browser) til at browse på internettet, picasa til håndtere fotoalbummet med , Google docs ( dokumeter, regneark og præsentation)  og resten fremgår af hjemmesidens menuer. 
Langt hen af vejen er Google på forkant med udviklingen med sin lette og enkle brugerflade, programmer til almindeligt behov og gode vejledning efter devisen "Keep it Simple".


Så følger link for hjælp i Google, men det er min erfaring, at du kan få svar på mange af dine spørgsmål ved at skrive dit spørgsmål direkte i Adresselinjen (omnifeltet) eller i google.dk's  søgefelt...

GOOGLE SITEMAP (Oversigt med hjælp til Google)

Good to Know (Google fortæller om hvad der er godt at vide når du fædes på nettet)

Google Hjælp er et godt sted at starte hvis der er noget du er tvivl om!

Google Hjælp Oversigt efter emne

Google kontaktnumre (øverst højre hjørne) og hjælp

Her er en link oversigt over googles produkter.